Bu haber kez okundu.

Bakan Yardımcısı Yılmaz, "Mesleki Eğitim ve Yeşil Dönüşüm" Temalı Fuarı Ziyaret Etti
banner229

Mesleki eğitimin sunduğu birçok faydayı sergilemek için öğretmenler, kurum ve kuruluşlar, öğrenciler ve veliler gibi tüm paydaşların Avrupa Mesleki Beceriler Haftası kapsamında tek bir çatı altında bir araya geldiği, 2022 yılı Avrupa Mesleki Beceriler Haftası "Mesleki Eğitim Öğretim ve Yeşil Dönüşüm" temasıyla düzenlendi.

Bu kapsamda İl Milli Eğitim Müdürlüğü, kentte mesleki eğitim ile ilgili bir farkındalık oluşturmak amacıyla  Güres Caddesi Sancaklar Ortaokulu önünde ilimizde mesleki eğitim veren bütün kurumların katıldığı "Mesleki Eğitim ve Yeşil Dönüşüm" adlı mesleki eğitim tanıtım fuarı yapıldı.

Tanıtım fuarında tüm mesleki eğitim veren kurumların stantlarını gezen Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Dr. Nazif Yılmaz, öğrenci ve öğretmenler ile sohbet etti. Yapılan çalışmanın mesleki eğitime farkındalık oluşturacağını belirtirken serginin düzenlenmesinde emeği geçenleri tebrik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.