Bu haber kez okundu.

Bahar Şenlikleri ve Nevruz Bayramı Dolayısıyla Çeşitli Etkinlikler Düzenlenecek
banner229

Türk dünyasının ve dünya tarihinin en eski bayramlarından biri olan nevruzun tanıtılması konuya ilişkin değerlerimizin kuşaktan kuşağa aktarılması ve gençliğimizin insan ve doğa sevgisini, hoşgörü ve yardımlaşma duygularını pekiştirerek milli, tarihi ve kültürel değerlerimize sahip çıkarak, yetişmelerini sağlamak amacıyla Siirt Valiliği himayelerinde Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü ve Siirt Belediyesince Kızlar Tepesi Anfi Tiyatro salonunda 21 Mart Pazartesi günü Saat: 13:30’da düzenlenecek olan Nevruz Bayramı etkinliği, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayacak.
Program, günün anlam ve önemini belirten konuşmaların ardından, Örs ve Çekiçle Demirin Dövülmesi ve Halkoyunları ekibinin gösterisi ile devam edecek.
Program, ünlü sanatçı Resul Dindar’ın konseri ile sona erecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.