Bu haber kez okundu.

Aşı Oranı Arttıkça Pozitif Vaka Sayısı Düşüyor
banner229

Siirt'te vaka sayıları düşmeye devam ediyor. Aşı olan vatandaş sayısı %65.2 ile hızlı bir şekilde arterken, pozitif vaka sayısı da düşüyor.

Sağlık Bakanlığı ülke genelinde 81 ildeki haftalık covid-19  pozitif vaka sayılarını açıkladı. Yüz binde bir oranı esas alınarak yapılan tespitlere göre ilimizde 14-20 Ağustos tarihleri arasında ilimizdeki vaka oranı 241. 64 olarak açıklandı.

Bu oranla geçen haftaki oranımız olan 543.39’luk oranı yarı yarıdan fazla indirmeyi başarmış  olduk. Bu haftalık verilere göre  ilimizdeki haftalık vaka sayısı  1691,  günlük olarak 241 olarak gerçekleşti.

Bu sonuçla Siirt en fazla vaka görülen on il arasında da yer almadı.Bu haftanın verilerine göre en fazla vaka görülen il, 538.10 ile Rize oldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.