Bu haber kez okundu.

Aranan İki Şahıs Yakalandı
banner229

Siirt il Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalar sonucu çeşitli suçlardan dolayı aranan kişiler bir bir yakalanıyor.
Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada çeşitli suçlardan aranan bir şahısın yakalandığı belirtildi.  Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri tarafından yapılan çalışmalar sonucunda 30.03.2022 günü saat 11:00 sıralarında SİİRT İLAMAT VE İNFAZ BÜROSUNCA *Yol Kesmek Suretiyle Birden Fazla Kişiyle Birlikte Silahla Yağma, Cebir Tehdit veya Hile Kullanarak Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Kılma* suçlarından toplamda *8 YIL 4 Ay* hapis cezası bulunan *C.K.* isimli şahıs yakalanarak cezaevine teslim edilmiştir.”

16 Yıl 6 Ay 10 Gün Hapis Cezası Olan Şahıs Yakalandı

Asayiş Şube Müdürlüğümüze bağlı ekiplerin 30.03.2022 günü   yapmış olduğu çalışmalar sonucunda;
BURSA ÇOCUK İLAMAT MASASININCA *BİNA İÇİNDE MUHAFAZA ALTINA ALINMIŞ OLAN EŞYA HAKKINDA HIRSIZLIK* suçundan *16 yıl 6 ay 10 gün* kesinleşmiş hapis cezası  bulunan *R.T.* isimli şahıs yakalanarak cezaevine teslim edilmek üzere Batman iline götürülmüştür.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.