Bu haber kez okundu.

Akülü Tekerlekli Sandalye
banner229

Engelli insanlar hayatımızın her yerinde ve bizlerden biridir. Yürüme işlevini kaybetmiş bireylere de engelli bireyler denilmektedir.
Doğuştan veya sonradan oluşan bir problem sebebiyle yürüme işlevini kaybetmiş insanların hayatlarını kolaylaştırmak için akülü tekerlekli sandalye üretilmiş ve piyasaya sunulmuştur. Bu ürünler birçok açıdan engelli insanların hayatlarını kolaylaştırarak onlara yürüme işlevlerini geri getirme görevi sunmaktadır. Günlük hayatta kendi başlarına özgür birer birey olabilmeleri için yardımcı olmaktadır. Bu sebeple de oldukça önemli ve hayati değere sahip ürünlerdir.

Manuel ve akülü olarak ayrılan sandalyeler temelde işlev olarak aynıdır. Ancak manuel sandalyeler kişinin kendi kas gücünü kullanarak sandalyeyle birlikte kendini hareket ettirmesini gerektirir. Ancak akülü tekerlekli sandalye daha karmaşık mekanizmalardan oluşur. Koltuğun kol dayanağına konulan bir joystick ile hareket eden ve akülere bağlı çalışan bir mekanizmadır. Bu sayede hiçbir kas gücü gerektirmeden ve yorulmadan hareket ettirebilir. 

Günlük hayatınızı daha kolay hâle getirebilirsiniz. Genel olarak oluşan bir algımız vardır. Bu algıya göre akülü tekerlekli sandalye sadece dışarıda kullanılan bir ürün olarak görülür. Ancak ev içinde de kolaylıkla kullanabilirsiniz. Değişen ve farklı türdeki zeminlerde kolaylıkla hareket edebilir ve dar alanlardan da kolaylıkla geçebilirsiniz. En kaliteli akülü tekerlekli sandalye ürünlerine https://www.tekerleklisandalyeci.com/kategori/akulu-tekerlekli-sandalye linkten ulaşabilirsiniz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.