Bu haber kez okundu.

AK Parti Teşkilatı Fatih Çarşısı Esnafıyla İftar Açtı
banner229

AK Parti Siirt İl teşkilatı Ramazan ayının gelmesi ile birlikte çalışmalarını hızlandırdı. Ramazan programları çerçevesinde her gün bir yerde iftar yapan teşkilat, iftarda Fatih Çarşısında esnaflarla birlikte iftar açtı.

AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu ve yönetim kurulu üyeleri Fatih çarşısında bulunan esnafla iftarlarını açtılar. AK Parti Siirt İl Başkanlığınca, Ramazan programları çerçevesinde esnaflarla iftarını açan Başkan Çalapkulu, AK Parti il teşkilatı olarak Fatih çarşısında bulunan esnafların sorun ve sıkıntılarını dinleyip not alarak gerekli mercilere ileteceğini söyledi.

İftar esnasında esnafla sohbet edip, esnafın sorunlarını dinleyen AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu her akşam farklı bir mahallede ve farklı bir mekanda iftarlarını açtıklarını söyledi.

Mütevazi sofralarda iftarı halkla açmanın iç içe olmanın ayrı bir mutluluk olduğunu söyleyen Başkan Çalapkulu, “Bizim amacımız yemek yemekten çok halkımızla aynı sofrayı paylaşmak. ve AK Parti İl Başkanı ve teşkilatı olarak herkesle birlikte olmak arzusundayız. Çok şükür huzurlu bir ramazan ayı geçirmeye devam ettiklerini” söyledi.

Kendilerini ziyaret ederek ve iftarda yalnız bırakmayan AK Parti İl Başkanı ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür eden Fatih Çarşısı esnafı, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.