Bu haber kez okundu.

AK Parti Siirt Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Efe Oldu
banner229

30 yaş sınırı nedeniyle AK Parti Siirt İl Gençlik Kolları Başkanlığı görevinden ayrılacak olan İbrahim Hamit Bedük’ün yerine AK Parti Genel Merkez tarafından Mehmet Efe atandı.
İbrahim Hamit Bedük yakın zamanda yapılacak kongrede görevi Mehmet Efe’ye devredecek.  
Görev değişikliği nedeniyle bir açıklama yapan İbrahim Hamit Bedük  2018 yılından bugüne Siirt’i sokak sokak gezdiklerini belirterek girilmedik kapı bırakmadıklarını söyledi. “Sayısız başarılara imza atttık. Emek verdik, mücadele ettik ve gençliğimizin en güzel ve verimli yıllarını AK davamız ve liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın mücadelesinde bir nebze olsun hizmet etmeye gayret gösterdik” diyen Bedük, “Bizimle omuz omuza bu yolda yürüyen yürütme ve yönetim kurulu üyelerime, aklıselim komisyonumuza, mahalle başkanlarımızın her birine verdikleri emek ve gayretleri için ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
Sizlerle yol arkadaşlığı yapmak bana Rabbimin hediyesidir, ne kadar şükretsem az.  

Verdiğiniz emekler için teşekkürden daha fazlasını hak ettiğinizi bilerek sesleniyorum sizlere; Nerede olursak olalım, ne iş yapıyorsak yapalım bir zalim gördüğümüzde yumruklarımızı havaya kaldırıp sesimiz çıktığı kadar hakkı haykıracağız”ifadelerini kullandı.  

AK Parti Siirt İl Gençlik Kolları Başkanlığı'na atanan Mehmet Efe kardeşimize yeni görevinde muvaffakiyetler dilerim.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.