Bu haber kez okundu.

AK Parti Milletvekili Osman Ören İlimize İki Yeni Sağlık Tesisi Daha Kazandırdı  
banner229

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören ilimiz Eğitim ve Araştırma Hastanesine kazandırmış olduğu son sistem cihazların ardından,ilimize iki yeni sağlık tesisi daha kazandırdı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile biraraya gelerek Siirt’in sağlık yatırımlarını ele alan AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, Siirt’in son yıllarda sağlık alanında önemli atılımlar gerçekleştirdiğine dikkati çekti.
AK Parti iktidarı ile birlikte ilimize büyük sağlık yatırımı yapıldığını belirten Ören, AK Parti hükümetleri olarak insanımıza verdiğimiz sağlık hizmetini devletin sağladığı bir lütuf olarak değil, bir hakkın teslimi olarak görüyoruz.

Siirt’e sağlık yatırımlarına hız kesmeden devam ettiklerini kaydeden AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, şunları söyledi: Sağlık Bakanlığımızla son olarak yaptığımız protokolle İki yeni sağlık tesisi kazandırdıklarını söyledi.

AK Parti Milletvekili Osman Ören; İbrahim Hakkı Hz. Aile Sağlığı Merkezi ve Güres Aile Sağlık Hizmetleri Tesislerinin inşası için gerekli protokollerin Sağlık Bakanlığı İle imzalandığını ve 2022 yılı yatırım programına alındığını müjdeleyerek,memleketimize hayırlı olsun dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.