Bu haber kez okundu.

AK Parti Milletvekili Ören ve Başkan Olgaç’tan Eruh'a Ziyaret
banner229

AK Parti Milletvekili Osman Ören, Ak Parti İl Başkanı Av.Ekrem Olgaç, Eruh ilçesine ziyaret gerçekleştirdiler.

Ören ve Olgaç ilk olarak Eruh Kaymakamı Ömer Faruk Özdemir’i ziyaret ederek Kaymakam Özdemir’den ilçe İle ilgili talepleri dinlediler.

Ören ve Olgaç daha sonra Eruh Belediye Başkanı Cevher Çiftçi’yi ziyaret ederek ilçede yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldılar. 

Sıcak bir ortamda gerçekleşen görüşme sonrası Eruh Kaymakamı Ömer Faruk Özdemir ve Belediye Başkanı Cevher Çiftçi ziyaretten duydukları  memnuniyeti dile getirdiler. 

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören yaptığı açıklamada;Eruh ilçesine yaptığımız ziyaret kapsamında Belediye Başkanı Cevher Çiftçi ve Eruh Kaymakamı Ömer Faruk Özdemir’i makamlarında ziyaret ederek yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldık ifadelerini kullandı.

TAZİYE ZİYARETİNDE BULUNDULAR
AK Parti Milletvekili Osman Ören, AK Parti İl Başkanı Av.Ekrem Olgaç ve beraberindekiler, 3 gün önce voleybol oynarken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Eruh eski Belediye Başkan Yardımcısı Remzi Aksu'nun ailesine taziye ziyaretinde bulunarak başsağlığı dileklerinde bulundular. 

Ören ve Olgaç daha sonra esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek, sorun ve taleplerini dinledi.








Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.