Bu haber kez okundu.

AK Parti Merkez  İlçe Teşkilatı Köy Ziyaretlerinde
banner229

AK Parti Merkez ilçe teşkilatı 22 Ocak 2018 günü yaptığı olağan kongrede Merkez ilçe başkanlığına seçilen Av. Ekrem Olgaç ve mevcut yönetim köy gezilerine başladı.

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Av. Ekrem Olgaç, İl genel meclis üyeleri Hikmet Ekin , Sadik Adigüzel ve köy temsilcileriyle köy meydanında vatandaşlarla bir araya geliyor.

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Av. Ekrem Olgaç ziyaretlerin ardından yaptığı açıklamada, köyde yaşayan vatandaşları ihmal etmediklerini, seçim çalışmaları dışında da vatandaşların taleplerini dinlemek üzere köy ziyaretlerini gerçekleştirdiklerini belirtti.

Köy Temsilcileri nezaretinde köyleri tek tek dolaşıp sorunları dinlediklerini anlatan Olgaç, ziyaretlerde yaptıkları sohbetler sırasında vatandaşların kendilerini çok iyi karşıladıklarını belirtti.

AK Parti hükümetinin yapmış olduğu hizmetler hakkında bilgi verdiklerini dile getiren Olgaç, “Vatandaşlarımızın sıkıntılarını, istemlerini dinliyoruz. AK Parti olarak köy ziyaretlerini bundan sonra da sürdüreceğiz. Muhtarlarımıza ve bütün hemşerilerimize ilgilerinden dolayı teşekkür ederim.” Dedi.

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Av. Ekrem Olgaç, ilçe teşkilatı ile Merkeze bağlı Doluharman ,Akyamaç,Tuzkuyusu, Pınarca, Pınarova,Sarıtepe köyleri ve Sarıtepe köyüne bağlı Taraklı mezrasını ziyaret ederek genel ve yerel hizmetler hakkında bilgiler paylaştıklarını aktardı.

Yaptıkları köy ziyaretlerinde hem vatandaşları mutlu etmek hem de köy halkının sorunlarını ve sıkıntılarını gidermeyi amaçladıklarını kaydeden Olgaç, “Bu nedenle sorunları yerinde incelemek ve sorunların çözümü için ivedi olarak hareket etmemiz açısından bu tür ziyaretlerimiz oldukça önemlidir. Hemen ilgili yerlere çözüm için talepte bulunuyoruz.

Bizleri bağrına basan, kucaklayan muhtarlarımıza ve hemşerilerimize minnettar olduğumu ve her daim hizmetkarları olduğumuzu bilmelerini isterim.” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.