Bu haber kez okundu.

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Öner Geyik’ten 23 Nisan Mesajı
banner229

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Öner Geyik, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Nedeni İle Bir Mesaj Yayımlayan AK Parti Merkez  İlçe Başkanı Öner Geyik Mesajında;"Bugün Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 102. yılını ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlamanın haklı gururunu yaşıyoruz.

23 Nisan 1920 tarihi; milletimizin bağımsızlık ve özgürlük iradesini tüm dünyaya ilan ettiği gündür. Türkiye Büyük Millet Meclisini büyük bir özveri ile açan kahramanlarımız, dünyaya insanlık ve demokrasi dersi vermişlerdir.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk, bu bayramı geleceğimizi emanet ettiğimiz çocuklarımıza armağan etmiştir. Çocuklarımızın gözlerindeki ışık ve yüreklerinde taşıdıkları umutları istikbalimizin güvencesidir.

Sevgili çocuklar, sizlerin ülkemizi daha da güçlendirerek çağdaş medeniyetler seviyesinin üstüne çıkarmak için sorumluluklarınızı en iyi şekilde yerine getireceğinize inancımız tamdır. Sizler en değerli varlığımız, sevincimiz ve geleceğimizsiniz!

Cumhuriyet’in temellerini atan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, milli mücadelemizin aziz şehitlerini ve kahraman gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum"diye ekledi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.