Bu haber kez okundu.

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Öner Geyik'ten Gıda Yardımı
banner229

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Öner Geyik, yeni tip koronavirüs ( Kovid-19) nedeniyle dışarıya çıkamayan ihtiyaç sahiplerine gıda yardımında bulundu.

Başkan Geyik, ülkenin koronavirüs ile mücadele ettiği bu günlerde gerçekleştirdikleri faaliyetlerle, ihtiyaç sahiplerine gıda yardımında bulunarak onlara destek olmaya devam ettiklerini söyledi.

AK Parti olarak ihtiyaç sahiplerinin sıkıntılarını bir nebze de olsa gidermeye çalıştıklarını hatırlatan Geyik, daima onların yanında olduklarını belirterek, şunları kaydetti:“daha önce belirlenen ihtiyaç sahibi ailelerimize yardım kolilerinin dağıtımı gerçekleştirdik. Ramazan ayı öncesinde yoğun bir tempoda çalışıyoruz.

Ramazan bereket ayıdır. Bu ay gıda ağırlıklı yardımlarımız oluyor. Ramazan ayı öncesinde ihtiyaç sahiplerine içerisinde bakliyat ağırlığı bulunan paketler veriyoruz. Ramazan öncesinde ve koronavirüs sürecinde bir nebze de olsa yaralarına merhem olabiliyorsak ne mutlu bize. Bu sıkıntılı günleri el ele vererek aşabiliriz". Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.