Bu haber kez okundu.

AK Parti İl Başkanlığı Sünnet Şöleni Öncesi 60 Çocuğu Sünnet Ettirdi
banner229

AK Parti İl Başkanlığı tarafından düzenlenecek sünnet şöleni öncesi 60 çocuk Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sünnet ettirildi.

AK Parti İl Başkanlığı tarafından ilimizde bulunan 60 dar gelirli ailelerin çocukların sünnetlerini yaptırıldı..

60 Çocuğun sünneti Eğitim ve Araştırma hastanesinde uzman doktorlar tarafından modern cerrahi yöntemlerle, hijyenik ortamda gerçekleştirildi.

AK Parti İl Başkan Yardımcısı  Abdulkadir Demirhan yaptığı açıklamada; Halka Hizmet Hakka hizmet şiarıyla değerli Hemşehrilerimizin, kıymetli evlatlarını hafta boyunca Eğitim ve Araştırma  sünnetlerini gerçekleştirdiklerini söyledi.

AK Parti Siirt İl Başkanımız Sayın Av. Ekrem Olğaç 'ın öncülüğünde ve AK Parti Siirt İl Sosyal ve Politikar Birim Başkanlığı olarak, önümüzdeki hafta  Cuma günüde şölen havasında sünnet şöleni yapacaklarını söyledi.

Demirhan, çocukların sünnetlerini gerçekleşmesinde emeği geçen Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi doktorlarından Üroloji Dr. Serkan Çarkçı Bey'e, Çocuk Cerrahi Uzmanı Dr.Gizem  Orhan Hanıma teşekkür ederim.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.