Bu haber kez okundu.

AK Parti İl Başkanlığı Sünnet Olacak Çocuklara Kıyafet Dağıttı
banner229

AK Parti İl Başkanlığı tarafından düzenlenecek sünnet şöleni öncesi ailelere sünnet kıyafetleri dağıtıldı.

AK Parti Sosual Politikalar Başkanlığı tarafından ilimizde bulunan 70 dar gelirli ailelerin çocukların sünnetlerini yaptıracak..

Çocukların sünnetleri hastanede uzman doktorlar tarafından modern cerrahi yöntemlerle, hijyenik ortamda ücretsiz olarak gerçekleştirilecek. 

Sünnet çocuklarının sünnet kıyafetlerini bugün İl Başkanlığı  binasında ailelere  hediye edildi. 

AK Parti İl Başkan Yardımcısı  Abdulkadir Demirhan yaptığı açıklamada; Halka Hizmet Hakka hizmet şiarıyla değerli Hemşehrilerimizin, kıymetli evlatlarına Sünnet Kıyafetlerini kendilerine takdim ettik. 

AK Parti Siirt İl Başkanımız Sayın Av. Ekrem Olğaç 'ın öncülüğünde ve AK Parti Siirt İl Sosyal ve Politikar Birim Başkanlığı olarak, önümüzdeki hafta  düzenleyeceğimiz 70 kişilik toplu sünnet şölenimizin hazırlıklarının ilk aşaması olan kıyafet dağıtımını gerçekleştirdiklerini kendilerine destek olan herkese teşekkür etti.













Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Şükran Avcı 11 ay önce

Çocuklara bayramlık kıyafet dagıtılıyormu bende çocuk larıma istiyom