Bu haber kez okundu.

AK Parti İl Başkanı Ekrem Olgaç Futbolculara Primlerini Dağıttı, Şampiyonluk İstedi
banner229

AK Parti Siirt İl Başkanı Av. Ekrem Olgaç, Siirt Valisi Ali Fuat Atik ile birlikte Siirt İl Özel İdaresi Spor Tesislerindeki futbolcuları ziyaret ederek, Muş Menderes Spor maçında galibiyet için vermiş olduğu 25 Bin TL primi Bağlar Belediyespor maçı öncesi futbolculara dağıttı.

AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olgaç iki hafta önce ilimizde oynanan Muş Menderes Spor maçından önce futbolcuları soyunma odasında ziyaret ederek başarı dilerken kazanmaları halinde 25 Bin TL prim vereceğinin sözünü vermişti.

Siirt İl Özel İdare Spor maçı güzel bir oyun sonucunda 2-0 kazanmasının ardından AK parti İl Başkanı Ekrem Olgaç futbolcuları tesiste ziyaret ederek, vermiş olduğu prim sözünü yerine getirdi.

OLGAÇ, ŞAMPİYONLUK İSTEDİ

Siirt İl Özel İdare spor’u yakından takip ettiğini maddi ve manevi daima yanında olacağını belirten AK Parti Siirt İl Başkanı Av. Ekrem Olgaç, “Kulübümüz sezona hedef koyarak başladı.

Her geçen gün takımımız başarı grafiğinin yükselmesiyle üst sıralara tırmandı. Takımımız kalan iki maçını da kazanarak ilk yarıyı lider bitireceğine inancını tam olduğunu söyledi.

Olgaç, söz verdiğim gibi Muş Menderes Spor galibiyet priminin de içinde bulduğu 25 bin TL’yi futbolculara dağıttım. İnşallah bu başarılarını sezon sonuna yansıtarak, özlemini çektiğimiz şampiyonluğu 5 yıl aradan sonra yeniden yaşatırlar” dedi.

AK Parti Siirt İl Başkanı Ekrem Olgaç, Pazar günü sahamızda oynayacağımız Bağlar Belediye Spor maçından galibiyet beklediklerini belirterek,Siirtli sporseverlerin özlemle beklediği şampiyonluğa bu yıl ulaşarak şampiyon olacaklarını söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.