Bu haber kez okundu.

AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olgaç’ın Mevlid Kandili Mesajı
banner229

AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olgaç; Alemlere rahmet olarak gönderilen Peygamberimiz Hz. Muhammed (SAV)'in dünyaya teşriflerinin yıl dönümü olan Mevlid Kandili nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Olgaç: Mevlid Kandili’nin tüm insanlığa ve İslam dünyasına barış, adalet ve hayırlar getirmesini temenni ederek, Peygamber Efendimizin doğduğu gün olan Mevlid Kandili, kutlu bir olaydır. Sevgi ve imanı toplumsal barışın temel taşı yapan Peygamber Efendimiz, insanı insan yapan bütün güzelliklerin, ahlaki erdemlerin odaklandığı bir şahsiyettir.

O’nun hayatında bireysel ve toplumsal hayatımızı aydınlatacak güçlü bir ışık, güzel bir örnek vardır. Peygamber Efendimizin insanlığın huzur ve mutluluğunu esas alan çağrısına, bizler de geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımız ve gençlerimize sağlıklı bir şekilde aktarıp yaşatılması için üzerimize düşen görevi yerine getirmeliyiz.

İşte Mevlid Kandili ve diğer mübarek gün ve geceler bu çağrıyı gönlümüzde, zihnimizde, hayatımızda diri ve canlı tutmak adına fırsat günleridir. Bu günler toplumsal birlik ve beraberliğin, sosyal yardımlaşma ve dayanışmanın arttığı günlerdir.

Bu duygu ve düşünceler içerisinde Mevlid Kandilimizin bütün Müslümanlara huzur getirmesini, kardeşlik bağlarımızın güçlenmesine ve yeni rahmet kapılarının açılmasına vesile olmasını Cenâb-ı Allah’tan diliyor, hemşehrilerimizin ve tüm İslâm aleminin Mevlid Kandilini tebrik ediyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.