Bu haber kez okundu.

AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olgaç’ın 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı
banner229

AK Parti Siirt İl Başkanı Av.Ekrem Olgaç, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Başkan Olgaç 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle yayımladığı mesajda, iyi yetişmiş, nitelikli insan gücüne sahip milletlerin temel özelliğinin eğitime büyük önem vermesinden kaynakladığını kaydetti.

Öğretmenlerin milli ve manevi değerlerin teminatı olduğunu belirten Olgaç şu ifadelere yer verdi; “Milletlerin varlığını sürdürmesi, kalkınması için eğitimin en önemli unsuru olan öğretmenlerimizin çok büyük fedakarlıkla çalıştıklarını görmek, geleceğe yönelik umutlarımızı hep canlı tutacaktır. Öğretmenlerimiz milli ve manevi değerlerimizin teminatıdır. Taze dimağlara yol gösterici bir gönül eridir.

Büyük bir özveriyle, sabırla, titizlikle çalışan öğretmenlerimiz, kültürümüzü yarınlarımız olan gençlere aktarmaktadır. Öğretmenlik sadece okulda değil, hayatın her safhasında örnek davranışlar sergileyen erdemli kişilerin mesleğidir. Unutmayalım ki eğitim ordumuzun yüklendiği sorumluluk öylesine önemlidir ki yoğurup şekillendirdiği nesillerin başarı veya başarısızlıklarının yanı sıra ahlaki meziyetler ve zaaflarında da öğretmenlerimizin verdiği eğitimin izleri görülecektir.

Bu şuurla mesleğine adanmış öğretmenlerimiz var oldukça eğitim ve öğretimde arzu ettiğimiz noktalara kısa sürede ulaşacağımızdan hiçbir şüphe duymuyorum. Eğitim insan devşirmek için değil, yetiştirmek için yapılır. Hiçbir grubun, zümrenin tarafı olmadan, var olduğu bu toprakların ruhuyla büyüyen, yetişen çocuklarımız oldukça ülkemiz payidar olacaktır. Sizler, medeniyetimizin yeniden inşasından, taze dimağların karanlıkta kalmış yönlerinin aydınlatılmasından birinci derecen sorumlusunuz.

Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk’ün “Öğretmenler yeni nesiller sizlerin eseri olacaktır.” sözünde de ifade ettiği gibi sizler, sadece bugünün değil, geleceğin de mimarlarısınız. Bu duygu ve düşünceler içinde tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.