Bu haber kez okundu.

AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olgaç Şirvan İlçemizi Ziyaret Etti
banner229

AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olgaç ve yönetim kurulu üyeleri Şirvan ilçemizi ziyaret etti.

 Başkan Olgaç ve beraberindekiler Şirvan Belediye Başkanı Necat Cellek’i makamında ziyaret ederek, ilçede yapılan hizmetlerle ilgili bilgi aldı.

AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olgaç, Şirvan Belediye Başkanı Necat Cellek, Şirvan AK Parti Başkanı Fahrettin Zongur, Şirvan İl Genel Meclis Üyeleri Hasan Carlık ve  Mehmet Akdemir ile birlikte değerlendirme toplantısı yaptı.

Toplantıdan sonra Şirvan Kaymakamı Recep Hasar’ı makamında yapılan ziyarette ilçenin sorunları ve yapılacak hizmetlerle ilgili bilgi alışverişinde bulundular.

Şirvan Kaymakamı Recep Hasar, nazik ziyaretlerinden dolayı AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olgaç ve ekibine teşekkürlerini iletti.

Başkan Olgaç ve beraberindekiler, daha sonra ilçe esnafını dolaşarak vatandaşların taleplerini dinlediler.

Esnaf ziyaretinde Başkan Olgaç yaptığı açıklamada, Sağlık tedbirleri kapsamında bir takım kısıtlamalar nedeniyle zor duruma düşen esnafa destek amacıyla hemen önlem alındığını belirterek, “Hükümetimizin kira ve doğrudan hibe desteğinin yanında  Belediyemizin de esnafın yanında olduğunu belirtti.

Bunun yanında gıda kolisi ve sosyal hizmetler de devam ediyor. Esnafımız, hükümetimizin ve yerel yönetimlerimizin samimiyetinden kuşku duymadığını, gayretini takdir ettiğini görüyoruz. Bu bizim çalışma azmimizi de yükseltiyor. AK Parti, her zaman esnafının gerçek anlamda yanında oldu, olmaya devam edecek” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.