Bu haber kez okundu.

Aile Yanında Nakdi Destek Verilen Çocuklar, Siirt Kitap Fuarını Ziyaret Etti 
banner229

Siirt Valiliği Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nün Sosyal Ekonomik Destek Hizmetinden yararlanan çocuklar, kurumun Okul Destek Projesi kapsamında Siirt Kitap Fuarına götürülerek güzel bir hafta sonu geçirdiler. 

Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu’nun destekleri ile Uzman personeller refakatinde araçlarla fuara getirilen 30 çocuk ilgi ve merakla Siirt 7.Kitap Fuarını gezerek yazarlarla sohbet edip, Valilikçe hediye edilen Kitap çekleri ile de sevdikleri kitapları alma şansı buldular. 

Program, birlikte yenilen yemeğin ardından tekrar ailelerine teslim edilen çocuklar ve aileleri, Vali  Osman Hacıbektaşoğlu ve kurum yetkililerine bu anlamlı etkinlik için teşekkür ettiler.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.