Bu haber kez okundu.

500 Yataklı Hastanenin Proje İhalesine Çıkılacak
banner229

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, İl merkezinde yapılacak 500 yataklı hastanenin proje ihalesine yakında çıkılacağını ifade etti.

Osman Ören sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Sağlık Bakan Yardımcısı Halil Eldemir beyi İl Başkanımız Ekrem Olğaç ve Kurtalan ilçe başkanımız Haşim Karaatay beyle ziyaret ederek yeni yapılacak hastanemizin son durumunu ve ilimizin ihtiyaçlarını görüştük. Merkezde yapacağımız 500 yataklı eğitim ve araştırma hastanemizin yeri konusunda son değerlendirmelerin yapıldığını ve kısa zamanda proje ihalesine çıkılacağını beyan eden Bakan yardımcımıza ilim adına teşekkür ediyorum.” dedi.

AK Parti Siirt İl Başkanı Av. Ekrem Olğaç da yaptığı açıklamada, Bakan yardımcısına yeni yapılacak hastanenin son durumunu ve Siirt’in ihtiyaçlarını ilettiklerini belirterek, Sağlık Bakanlığına teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.