Bu haber kez okundu.

Siirtli Hemşerimiz Hamza Öztatlı İstanbul 1.Bölgeden Aday Adayı
banner229
İstanbul'da yaşayan başarılı genç, dinamik işadamlarımızdan hemşerimiz Hamza Öztatlı İstanbul 1. Bölgeden Aday Adayı oldu.
  Öztatlı, 07 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan 25. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri için, Adalet ve Kalkınma Partisi’nden İstanbul 1. Bölgeden Milletvekili Aday Adaylığı başvurusunda bulundum.
 AK Parti iktidarının 2023 vizyonunda görev almak ve şehrimize ve ülkemize hizmet noktasında çaba göstermek adına göreve talip oldum. İstanbul’a ve Ülkeme hizmet için yola çıktık.” dedi.
 Öztatlı, Hep Birlikte Yeni Türkiye’nin inşasında bir tuğla da ben koymak için ve hatta tuğla olmak için, Yeni Türkiye’nin inşasında karşılaştığımız ve ilerde daha çetinleri ile karşılaşma ihtimaline karşı safları daha da sıklaştırmak için, Büyük meşakkatlerle türlü türlü komplo ve tuzaklarla mücadele edenlere, onların yüklerine omuz vermek için, taşın altına el koymak ve yükleri paylaşmak için, Yeni Türkiye’nin inşası, hep birlikte mümkün olduğuna inandığım için, Türkiye’nin şu anda kurtuluş mücadelesi verdiğine ve bu mücadelenin de aynı düşman işgaline karşı hep birlikte verilmiş mücadele azim, kararlılık, inanç ve ruh ile mümkün olduğuna inandığım için, Yeni Türkiye’nin inşasında nöbet tutanların, gayret edenlerin nöbetlerini devir almak için, mücadelenin sekteye, kesintiye uğramaması, aynı azim ve inançla devam etmesine inandığım için, Nöbet ve nöbet yeri kutsaldır, terk edilemez, bunun için görev beklenmez göreve talip olunur inancını taşıdığım için, Hep birlikte biz Türkiye’yiz ve Bizi biz yapan ortak değerlerimizin sürekli hakim ve iktidar olmasını istediğim için, Bize yabancı olan dayatmacı ve bize uymayan kıyafetlere karşı olduğum için, Benim için vakayı adiyeden olan milletvekilliği müracaatı, anlam ve mahiyeti itibariyle de vakayı Hayriye ve vakayı mahsusa olduğuna inandığım için, bunu özel ve hayırlı yapan vekilliğin bir kişinin değil toplumun adına milletin adına yapılıyor olmasıdır.
      NEDEN ADAYIM?
 Hamza Öztatlı neden aday olduğunu şöyle açıkladı, Memlekete hizmet etmek sadece ve sadece adımızın önünde bulunan sıfatlarla sınırlı olamaz. Makamımız ne olursa olsun unvanımız ne olursa olsun bulunduğumuz konumda işimizi en iyi şekilde yaparak ve toplumun değer yargılarıyla çatışmadan kendi ideolojilerimizi demokrasi kuralları çerçevesinde topluma anlatmak zorundayız. Bu zamana kadar Ak Parti camiasının bir neferi olarak hizmet ettim.
Kavga etmeden, önyargıyla bakmadan ve hoşgörü çerçevesinde hemşerilerime vatan millet sevdasını özümüzün gerektiği gibi anlattım. Bu hizmet sevdamızı artık daha somut adımlarla yapmanın zamanı geldi. Bu milletin küçük bir parçası iken, aslı iken, onların vekili olmanın onuruyla İstanbul'a hizmet etmek en büyük gayem olacaktır dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Muhammed ikbal gülçin 9 yıl önce

hamza bey bu göreve en çok yakışan, halkla iç içe, özelde istanbulun geneldr tüm türkiyenin sorunlarını gayet iyi bilen bir politikacıdır. kendisinin çıkmış olduğu bu kutlu yolculukta yanında olduğumuzu bilmesi gerekmekte olup bunu bizim hakkıyla dillendirmemiz lazım. saygılar sunarım.

Avatar
ceyhun vural 9 yıl önce

bravooooooo