Bu haber kez okundu.

Siirt Milletvekili Osman Ören, Kurtalan-Beşiri-Batman Yoluyla İlgili Açıklama Yaptı
banner229

Siirt Milletvekili Osman Ören, Kurtalan-Beşiri-Batman yoluyla ilgili açıklama yaptı.

Milletvekili Ören, mıcır serimi nedeniyle sık sık gündeme gelen Batman-Beşiri yoluyla ilgili açıklama yaparak, problemi çok yakından takip ettiklerini ve çözümü için ellerinden gelen bütün gayreti gösterdiklerini söyledi.

 “Mıcır seriminin durdurulmasını ve temizlenmesini sağladık.”

Bir süredir yaşanan problemi yakından takip ettiklerini ve vatandaşların taleplerinin kendileri için çok önemli olduğuna işaret eden Milletvekili Ören, bu yolla ilgili kendilerine bilgi akışı sağlanmasının hemen ardından gerekli mercilerle görüştüklerini hatırlatarak, yola mıcır dökülmesi çalışmalarını derhal durdurduklarını söyledi.

Bu konu hakkında ilgili bakanlık ile görüştüklerini belirten Osman Ören, bu görüşmeden hemen sonra mevcut sathi kaplama çalışmalarının durdurulmasını sağladıklarını ve yollara dökülen mıcırların temizlenmesi için araç tahsis edildiğini kaydetti.

“Yolun önümüzdeki yıl değil hemen yapımı için girişimlerimiz sürüyor.”

Karayollarının ilgili yolun BSK yapımını önümüzdeki yılın programına aldığını belirten Ören, yolun önümüzdeki yıl değil de hemen yapılması için girişimlerinin sürdüğünü belirtti.

“Vatandaşlardan istirhamımız bu yolu kullanırken azami derecede dikkatli olmalarıdır.” diyen Osman Ören, insan hayatının her şeyden önemli olduğunu vurgulayarak, sürücülerin özellikle trafik işaret ve işaretçilerine uymaları konusunda hassas olmalarını istedi.

Milletvekili Ören, ayrıca yaşanan son kazada hayatını kaybeden vatandaşımıza Allah’tan rahmet yakınlarına başsağlığı dileklerini iletirken, yaralılara acil şifalar diledi.


 


 


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Gariban 6 yıl önce

Lütfen şu mucur işine son verin arabaların camları sürekli olarak çatlıyor siirtte gezerken çatlamamış araba camı göremiyoruz maalesef tek sebebi yola serilen mucur

Avatar
siirtli çaycı 6 yıl önce

sayın hocam bu iş siirt te gelen tıren yoluna benzedi

Avatar
Hanzade Atasay 6 yıl önce

Sayın Vekilim teşekkürler. İnsanımız için emek veren, çalışan herkesten Allah razı olsun.

Avatar
siirtli çaycı 6 yıl önce

sayın ören çin fabrikası nerede o yoladamı mıcür döküldü yoksa daha siirt halkı ne gizlesin yahu