Bu haber kez okundu.

Şeyh Muhammed Kazım’ı Anma Etkinlikleri Düzenlendi
banner229

Siirt’te büyük mutasavvıf Şeyh El-Hazin’in torunu Şeyh Muhammed Kazım’ı anma etkinliklerinin 29.’su düzenlendi.

Çal Mahallesindeki Şeyh Muhammed Kazım adına yaptırılan türbede düzenlenen etkinliğe, il ve il dışından gelen çok sayıda vatandaş katıldı.

Etkinlik, Cuma namazının ardından türbe ziyaretiyle başladı. Okunan Kur’an-ı Kerim’in ardından Şeyh Muhammed Kazım’ın oğlu Şeyh Muiniddin Aydın tarafından dua yapıldı. Gelen davetliler için çadırlar kurulurken, büyük kazanlarda pişirilen yemeklerin ikram edilmesiyle etkinlikler sona erdi.

Anma etkinliğine, Siirt Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, AK Parti Siirt Milletvekili Mervan Gül, Siirt Jandarma Alay Komutanı Emrullah Büyük, Siirt Emniyet Müdürü Necmettin Öztürk, Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Güven Kuzu, AK Parti İl Başkanı Av. Bahri Caner Özturan, Merkez İlçe başkanı Hikmet Ekin çevre illerin önde gelen kanaat önderleri,  İl dışından ve Siirt’ten çok sayıda misafir ve davetli katıldı.







Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.