Bu haber kez okundu.

Fevzi Çakmak ilköğretim Okulu Öğrencilerine Eczacılık Mesleği Tanıtıldı
banner229

Fevzi Çakmak ilköğretim okulunun düzenlediği meslek tanıtım programı konulu panelde Üçok Eczanesi Eczacısı Aleksandra Üçok geleceğimizin teminatı çocuklarımıza Eczacılık ve Eczacı nasıl olunur üzerinde bilgi verdi.

Eczacı Aleksandra Üçok’u öğrenciler pür dikkat dinleyerek kafalarına takılan sorular sordular.

eczacıların insan ve toplum sağlığını korumada ne kadar önemli bir meslek grubu olduğunun anlatan Üçok, “Öğrencilere İlaçları nasıl kullanmanız gerektiğini en yakın sağlık danışmanızdan öğrenebilirsiniz hem de randevusuz kapıdan içeri girdiğinizde bu bilgiyi size verebilecek, her mahallede ulaşabileceğiniz eczaneler ve eczacılarımız var”  dedi.

Öğrencilerin sorularını, merak ettiği konuları da yanıtlayan Eczacı Aleksandra Üçok'a ders bitiminde, okul idaresi ve öğretmenler tarafından çiçek verilerek, teşekkür edildi. 

İlk kez bir sınıfta öğrencilere mesleğini anlattığını söyleyen Eczacı Aleksandra Üçok, "Beni dikkatle dinlediler, çeşitli sorular sordular. İlgili olmalarına son derece sevindim. Önemli ve öğrenciler için meslekleri tanımaları için doğru bir proje gerçekleştirilmiş." dedi.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.