Bu haber kez okundu.

Sağlık Müdürlüğünde 2015 yılı Değerlendirme Toplantısı Yapıldı
banner229
Siirt Sağlık Müdürlüğü, 2015 değerlendirmesi ve 2016 planlama toplantısı yaptı.
Siirt Sağlık Müdürü Dr. Serkan Aslan, başkanlığında Müdür yardımcıları, Şube Müdürleri, Birim sorumluları ve personellerin katıldığı, 2015 yılı çalışmalarının değerlendirildi.
Toplantıda birimlerce hazırlanan sunumlar tek tek gözden geçirildi ve 2016 yılında yapılacak çalışmalara ilişkin planlamalar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.
İlin sağlık sorunlarının görüşüldüğü ve çözüm önerilerinde bulunulduğu toplantıda bir konuşma yapan İl Sağlık Müdürü Dr. Serkan Aslan, İlimiz İlçelerinde verilen sağlık hizmetlerinin genel durum değerlendirilmesi yaptıklarını, verilen sağlık hizmetlerinin etkinliğinin arttırılmasını sağlamak amacıyla görüş alış verişinde bulunulduğunu söyledi.
2016 yılının hedeflerinin de anlatıldığı toplantıda birimlerin önerileri ve sorunları değerlendirilip çözüm önerileri sunularak iyi temennilerle toplantı sona erdi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.