Bu haber kez okundu.

Teknik Direktör Ramazan Çelik;  “Kimin Ne Yaptığından Çok Kendi Yapacaklarımıza Odaklandık”
banner229

Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig 2. Grupta İlimizi temsil eden Siirt İl Özel İdaresi Spor Kulübü lig hazırlıklarını Afyon’da tamamlıyor.

Kampın ilk etabını Siirt İl Özel İdaresi Spor Kulübü Tesislerinde yapan takımımız ikinci etabını ise günde yaptığı çift idmanlar ile Afyon’da gerçekleştiriyor.  
Kampın ikinci etabının bir hayli verimli geçtiğini belirten Siirt İl Özel İdaresi Spor Kulübü Teknik Direktörü Ramazan Çelik; “Siirt’te başlayan ilk etap kampımızın arkasından afyonda 2.etap kamp programımız başladı. Mevcut kadro ve yeni gelen oyuncularla birlikte iyi bir kamp dönemi geçiriyoruz” dedi. 
ZOR BİR LİG VE GRUPTA MÜCADELE EDECEĞİZ
3. Lig 2. Grubun bu sezon bir hayli zorlu ve mücadele şeklinde geçeceğini vurgulayan Teknik Direktör Çelik, “Zorlu bir lig ve grupta mücadele edeceğiz. Kimin ne yaptığından çok kendi yapacaklarımıza odaklandık.

Lige iyi bir başlangıç yapmayı Umut ediyoruz. Hazırlık dönemi içinde şuana kadar 3 hazırlık maçı oynadık. Analizlerimizi yaptık. 2 maç daha oynayıp Afyon kampını bitireceğiz.

Oyuncularımızın şuana kadar göstermiş olduğu performanstan memnunum. Hep beraber aynı şeyi düşünerek, taraftarlarımızın da desteğini alarak başarılı bir sezon geçirmek istiyoruz.” Dedi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.