Bu haber kez okundu.

Kanaat Önderi Mehmet Tetik, HÜDA PAR’dan Aday Adayı Oldu
banner229

Siirt’in önde gelen kanaat önderlerinden Mehmet Tetik, 24 Haziran'da yapılacak seçimlerde HÜDA PAR’dan milletvekili aday adayı oldu.

HÜDA PAR’dan milletvekili olmak isteyenler için aday adaylığı başvuru süreci devam ederken Türkiye genelinde olduğu gibi Siirt’te de milletvekili aday adaylıkları başvuruları sürüyor.

Siirt’in önde gelen kanaat önderlerinden Mehmet Tetik de HÜDA PAR Merkez İlçe Başkanlığına adaylık başvurusunda bulundu.

Memleketi Siirt için çok faydalı işler yapacağına inandığını söyleyen Tetik, adaylık başvurusunun ardından yaptığı açıklamada şunları söyledi:“Allah’a hamt olsun ki bugün HÜDA PAR’dan milletvekilliği adaylık başvurusunda bulundum.

Allah, Siirt için hayırlı kılsın. Ben bu seçimin bölgemiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum. ‘Önce insan öncelik adalet’ ve ‘Doğrusu HÜDA PAR’ sloganıyla çıktığımız bu yolda, Allah’tan ayaklarımızı yolunda sabit kılmasını ve bizleri doğruluktan ayırmamasını temenni ediyorum.”

Mehmet Tetik kimdir?

Siirt’in en tanınmış ailesi Düderan Aşiretinin Kanaat önderlerinden Mirza ağanın oğlu olan Mehmet Tetik, 1967 Siirt’in Eruh ilçesinde dünyaya geldi. Babası Siirt halkı tarafından tanınan, çok sevilen ve saygı duyulan kanaat önderi olan Mirza Ağa, Siirt’te meydana gelen kan davalarını çözmede, küskün aileleri barıştırmada, haksızlık ve zulme uğrananlara yaptığı yardımlarla halkın bütün kesimlerinin gönlünde taht kurmuş bir insandır. Vefatının ardından babasının görevini devralan Mehmet Tetik, aynı şekilde halk tarafından dürüstlük ve güzel ahlakı ile tanınıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.