Bu haber kez okundu.

Özel Siirt Hayat Hastanesinde Hemşireler Günü Kutlaması
banner229

Özel Siirt Hayat Hastanesi, '12 Mayıs Hemşireler Günü' nedeniyle bir kutlama programı düzenlendi.

Hastanede düzenlenen kutlamaya, Özel Siirt Hayat Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Ekrem Bilek, Hastane Müdürü Necmettin Fırat ve hemşireler katıldı.

Özel Siirt Hayat Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Ekrem Bilek, tüm hemşirelerin gününü kutladı. Başarılı çalışmalarından dolayı tüm hemşir ve hemşirelere teşekkür eden Bilek, “Pek çok ülkede, Kovid-19 salgını ile mücadelenin, ete kemiğe bürünmüş hali hemşireler olarak karşımıza çıkıyor.

Hastanemizde çalışan hemşirelerin bu süreçte büyük bir özveri ile çalıştığını belirterek, tüm bu çabalarından teker teker tebrik ediyor, bu özel yılda ve bu özel şartlarda çok daha anlamlı olan Dünya Hemşireler Gününü kutluyorum” dedi.

Hemşireliğin, birey, aile ve toplumun sağlığını koruma ve geliştirmeye odaklanan, ideal sağlık düzeyine ve yaşam kalitesine ulaştırmayı hedefleyen bir meslek olduğunu belirten Hastane Müdürü Necmettin Fırat ise, hastane bünyesinde çalışan tüm hemşirelerin koronavirüs salgınında büyük bir özverili ile çalıştığını belirterek, bu özverili çalışmalarından dolayı kendilerine teşekkür etti.

Hemşireler ise, çok kutsal bir mesleğe sahip olduklarını belirterek, böyle anlamlı bir günde kendilerini hatırlayan hastane yönetimine teşekkür ettiler.

Baştabip Dr. Ekrem Bilek ve Hastane Müdürü Necemettin Fırat tarafından tüm hemşir ve hemşirelere karanfil dağıtıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.