Bu haber kez okundu.

 HALK SAĞLIĞI MÜDÜRLÜĞÜ BAYKAN İLÇEMİZDE DENETİM YAPTI
banner229
Siirt Halk Sağlığı Müdürü Dr.Bahadır Özdemir Başkanlığındaki heyet Baykan ilçemizde denetim yaparak, sağlık sorunlarını masaya yatırdı.
Halk Sağlığı Müdürü Dr. Bahadır Özdemir, Halk Sağlığı Müdür Yardımcısı Dr. Ramazan Men, Aile Hekimliği ve Toplum Sağlığı Hizmetleri Şube Müdürü Dr. Emel Çelik, Bulaşıcı Hastalıklar Çevre ve Çalışan Sağlığı Şube Müdürü Rıdvan Eldemir, Bulaşıcı Olmayan Hastalıklar Programlar ve Kanser Şube Müdürü İbrahim Teğin, Destek Hizmetleri Şube Müdürü Abdurrahman Tetik’in katılımıyla ilçe değerlendirmeleri kapsamında Baykan ilçesi ziyaret edildi.
Veysel Karani Aile Sağlığı Merkezi ve Baykan Aile Sağlığı Merkezi ziyaret edilerek yerinde değerlendirmeler yapıldı, personellerden talepler alındı, verilen sağlık hizmetleri kalitelisinin artırılması konularında istişare edildi.
Daha sonra toplum sağlığı personelleriyle bir araya gelindi. Baykan Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Dr. Hasan Yürek, tarafından ilçenin sağlık verileri üzerine sunum yapıldı. Yapılan sunumda ilçenin sağlık hizmeti kalitesi açısından birtakım veriler üzerinde karşılıklı değerlendirmeler yapılarak sağlık hizmeti kalitesinin artırılması ve sahada karşılaşılan sorunlar ve çözümleri üzerine kararlar alındı.
Son olarak Halk Sağlığı Müdürü Dr. Bahadır Özdemir tarafından Halk Sağlığı müdürlüğünün Baykan ilçemizden beklentileri ve birtakım konularda bilgilendirmeler üzerine bir sunum yaptı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.