Bu haber kez okundu.

Çocuk Nöroloji Doktoru Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Göreve Başladı
banner229

Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesinde ilk kez çocuk Nöroloji Uzmanı atandı. Çocuk Nöroloji Uzmanı Dr. Çağatay Günay, Çocuk Nöroloji Polikliniğinde hastalara hizmet vermeye başladı.

113. Dönem Devlet Hizmet Yükümlülüğü kurası neticesinde Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesine ataması yapılan, asistanlığını Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesinde tamamlayan, Çocuk Nörolojisi uzmanı Çağatay Günay hasta kabulüne başladı.

Çocuk Nörolojisi Nedir?

Hastaların sinir sistemi ile ilgili rahatsızlıklarını değerlendiren, tanı koyan ve tedavi etmeye çalışan bir branştır. Sinir sisteminin içerisinde tabi en başta beyin ve beyine bağlı rahatsızlıklar oluşabiliyor. Bunlar içerisinde en çok karşılaştığımız rahatsızlıklardan bazıları nöbetler ve MS hastalığıdır.
Yine sinir sistemine dâhil ettiğimiz vücudumuzdaki kol ve bacaklara giden sinir sistemlerini ve kas rahatsızlıklarını da dâhil edebiliriz.
Bu rahatsızlar çocuk nörolojisinin ilgilendiği hastalıkların başında yer alıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.