Bu haber kez okundu.

Bayram Sonrası Hastaneler Doldu Taştı
banner229
Kurban Bayramı nedeni ile acil servislerde yaşanan acemi kasap yoğunluğu, bayram sonrasında yerini şeker, kolesterol, mide ve kalp rahatsızlığı yaşayan hastalara bıraktı.
  Yenilenen kadrosuyla,kaliteli ve uzman doktorlarıyla  Siirtlilerin tercihi olmaya devam eden ASEMA HOSPİTAL'a 900 kişi muayene olmak için başvurdu.
Her bayram sonrası olduğu gibi bu bayramda yine hastanelerde bildik görüntüler yaşanırken; Siirt ASEMA HOSPİTAL’da bir gün içinde yaklaşık 900 civarında hasta başvuru yaptı.
En çok Çocuk, Kadın Doğum, Kulak Burun Boğaz, Dâhiliye ve Ortopedi servislerine başvuru yapıldığı belirtildi. Yoğunluğun Pazartesi günü daha da artacağını tahmin ettiklerini ifade eden ÖZEL ASEMA HOSPİTAL Genel Müdür Yardımcısı Necmettin Fırat “Acil servisimiz bayramın 1. gününden itibaren vatandaşlara hizmet verdiğini hastanemize başvuran vatandaşlarımıza müdahale ettiğini, ayrıca bayram süresince Dâhiliye, Kadın Doğum ve Cerrahi servislerimizde de büyük bir yoğunluk yaşandı.
Bayram dönüşü ise polikliniklerde bir yoğunluk oldu Hastalarımızı en iyi hizmeti vermek için hazır bekliyoruz” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.