Bu haber kez okundu.

VALİLİK BASIN MÜDÜRLÜĞÜ,2020 YILINDA  BAŞARILI BİR PERFORMANS GÖSTERDİ
banner229

Siirt Valiliği, İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü 2020 yılında yaptığı çalışmalarla tam not aldı.

Kamu kurum ve kuruluşları ve gazeteciler arasında iyi bir diyalog ve iletişim sağlanarak, il genelinde yapılan yatırımlar, projeler ve özelikle Kovid-19 salgınıyla mücadelede vatandaşların bilgilendirilmesi ve bilinçlendirilmesi ile ilimizde cereyan eden idari, terör vb. olayları birinci elden kamuoyuna hızlı ve etkin bir şekilde paylaşarak, vatandaşların bilgilendirilmelerinde önemli bir kamu hizmetini yerine getirdi.

Siirt Valiliği sosyal medya platformlarını da başarı ile kullanarak, halkın anlık olaylardan haberdar eden Basın Müdürlüğü 2020 yılında 231 basın bülteni ve 192 basın açıklaması ve duyuru ile yeterli personel olmamasına rağmen bölge illeri arasında en fazla haber üreten müdürlük olarak yerini aldı.

Başarılı çalışmalara imza atan basın müdürü ve tüm çalışanlarına başarılar diliyoruz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.