Bu haber kez okundu.

Vali/Belediye Başkan V. Osman Hacıbektaşoğlu, Belediye Bünyesinde Açılacak Kursları Ziyaret Etti
banner229

Vali/Belediye Başkan V. Osman Hacıbektaşoğlu eşi Güney Hacıbektaşoğlu ile birlikte belediye bünyesinde açılacak olan kursları ziyaret etti.

Alt ve üst yapı çalışmalarını yanı sıra sosyal belediyecilik kapsamında vatandaşlara yönelik açılacak olan 21 kursu ziyaret eden Vali/Belediye Başkan V. Hacıbektaşoğlu, yetkililerden bilgi aldı.

Orhan Doğan Parkı ve Kadın Yaşam Merkezinde açılacak kursları tek tek gezen Vali/Belediye Başkan V. Osman Hacıbektaşoğlu, kurslar hakkında eğitmenlerden bilgi aldı.

Kadınlara yönelik açılacak olan kurslar için kayıtların devam ettiğini belirten Vali/Belediye Başkan V. Osman Hacıbektaşoğlu, “Siirtlilerin el emeğini değerlendirebilecekleri, mesleki-teknik, kişisel gelişim ve hobi kursları düzenliyoruz.

Yüzme Kursu, Yabancı Dil Kursu, Okuma- Yazma, El Sanatları, Ukulele, Gitar, Piyano, Resim, Plates, Zumba, Step Aerobik, Halk Oyunları, Kuran- Kerim, Aklı ve Zeka oyunları, Bilgisayar, Dikiş- Nakış, Uygulamalı Tiyatro, Bağlama, Keman, Çini İşlemeciliği, kişisel gelişim ve eğitim kurslarına kadar pek çok farklı alanda kendinizi yetiştirmek, geliştirmek ve bu kursların sonunda yeni bir mesleki beceri edinmek mümkün. Herkesi bu yararlı kurslara davet ediyoruz.” dedi.

Vali/Belediye Başkan V. Osman Hacıbektaşoğlu, kadınları keyifli vakit geçirmeleri adına kurslara davet etti.

Vali/Belediye Başkan V. Osman Hacıbektaşoğlu ve eşi Hacıbektaşoğlu’na Belediye Başkan Yardımcıları ve belediye birim müdürleri de eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.