Bu haber kez okundu.

Valİ Yardımcısı Mutlu, Filistin Yardım Kermesini Ziyaret Etti
banner229

Siirt Vali Yardımcısı Abdülhamit Mutlu, Siirt il Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Şubesi koordinesinde düzenlenen “Filistin’e Yardım Kermesini ziyaret etti.

“Filistin için Kermes” kampanyası çerçevesinde Güres caddesinde düzenlenen yardım kermesini ziyaret eden Vali Yardımcısı Abdülhamit mutlu , stantları tek tek gezdi, il Müftüsü Şakir Pinal’dan bilgi aldı. 

KERMES İÇİN TEŞEKKÜR ETTİ

Kermese destek veren Vali yardımcısı Mutlu , “Siirt Müftülüğü öncülüğünde başlatılan ve Filistin’e destek amacıyla düzenlenen yardım kermesine destek ve katkı sağlayan Din görevlilerine, tüm hayırsever vatandaşlara teşekkür ediyorum" dedi.

İl Müftüsü Şakir Pinal, Filistin’e desteğin katlanarak devam ettiğini, buradan elde edilen bağışların mazlum Filistin halkına ulaştıracağını söyledi.

Sendika ve Kur’an Kurslarından destek 

Diyanet işleri Başkanlığına bağlı Diyanet Sen, Kur’an kurslarından Şeyh Musa El Hamzevi, Halid bin Velid Kur’an kursu, Kazımıye, Özçelebi ve çok sayıda Kur’an kursu bağışta bulundu.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.