Bu haber kez okundu.

Siirt’te Minik Yüreklerden Anlamlı Program
banner229

Siirt’te 4-6 Yaş Kur’an Kursu öğrencileri, Anneler Günü’nü anlamlı ve duygu dolu bir programla kutladı.
Miniklerin hazırladığı etkinlik, izleyenlere hem neşe hem de duygu dolu anlar yaşattı.

Kur’an Kursu öğreticilerinin rehberliğinde hazırlanan programda çocuklar, annelerine ithafen şiirler okudu, ilahiler seslendirdi ve sürpriz gösterilerle sahnedeki yerini aldı.
Velilerin yoğun katılım gösterdiği etkinlikte, minik yürekler kendi elleriyle hazırladıkları hediyeleri annelerine sunarak büyük alkış topladı.

Programa; Siirt İl Müftüsü Şakir Pinal, Müftü Yardımcısı Ayser Şenyiğit, Kur’an Kursu öğreticileri, öğrenciler ve veliler katıldı.

Programda konuşan İl Müftüsü Şakir Pinal, 4-6 yaş döneminin çocukların dini ve ahlaki gelişimi açısından önemine dikkat çekerek şu ifadeleri kullandı:“Bu yaş grubu, sevgi, merhamet ve değerler eğitiminin temellerinin atıldığı en kıymetli dönemdir.
Bugün burada bu güzel tabloya şahit olmak bizleri son derece mutlu etti. Ayrıca, annelerimize minnettarlığımızı ifade etmek hem insani hem de dini bir görevdir.

Peygamber Efendimiz (s.a.s), ‘Cennet annelerin ayakları altındadır’ buyurarak anneliğin ne kadar yüce bir makam olduğunu vurgulamıştır.”

Etkinlik, toplu fotoğraf çekimi ve yapılan dualarla sona erdi.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.