Bu haber kez okundu.

Vali Osman Hacıbektaşoğlu’nun ‘24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’ Mesajı
banner229

Vali/Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu’nun ‘24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’ nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Vali Hacıbektaşoğlu mesajında; “Gücünü kamuoyu desteğinden alan, halkın haber alma hakkının kullanılmasını sağlayan basın; önemli ve etkin bir denetim organı olma konumuyla demokrasinin temel unsurlarından biridir.

Vatandaş ile devlet arasındaki iletişimi sağlayan, kamu yararını gözeten, hukukun temel ilkelerini kendilerine amaç edinen, kamuoyu oluşturulması gibi önemli görev ve sorumluluklar taşıyan basın, şüphesiz ki toplumumuzun birlik ve beraberliğinde de önemli rol oynamaktadır.

Basınımızın, geçmişten günümüze ilimizin ve ülkemizin gelişmesinde çok değerli katkıları olmuştur. Tarafsız, güçlü ve sorumluluk alan bir yerel basının sosyal, kültürel ve ekonomik yönden ilimizin kalkınmasında büyük rol oynayacağı açıktır.

Bu düşüncelerle, halkımızın haber alma hakkını hayata geçirme gayretiyle zor şartlarda görev yapan tüm basın mensuplarımızın ve basın kuruluşlarımızın "24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını kutluyor, sağlık, başarı ve esenlikler diliyorum.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.