Bu haber kez okundu.

Vali Kızılkaya, Eruh’ta 2.Aile Destek Merkezinin Açılışını Gerçekleştirdi
banner229

Vali Dr. Kemal Kızılkaya ve eşi Nurten Kızılkaya, Siirt Valiliği öncülüğünde, Eruh Kaymakamlığı tarafından hayata geçirilen ‘İkinci Aile Destek Merkezi’nin açılış programına katıldı.

Aile Destek Merkezinde açılan kursları gezerek inceleyen Vali Kızılkaya, “Merkezde kadınlarımızın sosyal, kültürel ve mesleki gelişimine odaklanarak toplumsal etkileşimi artırmayı hedefliyoruz.

Kreşten el sanatlarına, çeşitli eğitim kurslarından müzik kurslarına kadar geniş bir yelpazede beceri atölyeler ile desteklenecek, ayrıca sağlıklı aile yapıları için de eğitimler verilecektir” İfadelerini kullandı.

Açılışa Eruh Kaymakamı İbrahim Engin Şenay, Jandarma Alay Komutanı Tuğgeneral Emrullah Büyük, İl Emniyet  müdürü Hakan Yıldırımoğlu ve Belediye Başkanı Cevher Çiftçi ve vatandaşlar katıldı.










Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.