Bu haber kez okundu.

VALİ HACIBEKTAŞOĞLU’NDAN YEŞİLAY’A ZİYARET
banner229

Vali Belediye Başkan V. Osman Hacıbektaşoğlu, eşi Güney Hacıbektaşoğlu ile birlikte Siirt Belediyesi Orhan Doğan Parkında faaliyetlerine başlayan Siirt Yeşilay Derneği Danışmanlık Merkezini (YEDAM) ziyaret etti.

Bağımlılara, bağımlılık riski taşıyanlara ve yakınlarına ücretsiz psikolojik-sosyal destek hizmeti veren Yeşilay Danışmanlık Merkezi Siirt Belediyesi bünyesinde bulunan Orhan Doğan Parkında hizmet vermeye başladı.

Yeşilay Siirt Şube Başkanı Dr. Mesut Yılmaz ve dernek üyeleri ile bir araya gelen Vali Hacıbektaşoğlu, YEDAM (Yeşilay Danışmanlık Merkezi) faaliyetleri hakkında bilgiler aldı. 

Dernek başkan ve üyelerine çalışmalarında başarılar dileyen Vali Hacıbektaşoğlu, Yeşilay Derneğinin gönüllülük esasıyla madde bağımlılığı konusunda toplumun bilinçlendirilmesi ve gençlerin her türlü bağımlılıktan, kötü alışkanlıklardan korunması amacıyla önemli hizmetler yaptığını belitti.

Ziyaretten memnuniyet duyduğunu dile getiren Yılmaz, Vali Hacıbektaşoğlu’na desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Ziyarette, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Uğur Ertekin, İl Emniyet Müdürü Halit Aziz Yılmaz ve bazı kurum müdürleri katıldı.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.