Bu haber kez okundu.

VALİ HACIBEKTAŞOĞLU, "ÇOCUKLARIMIZA VERECEĞİMİZ EN GÜZEL ŞEY SEVGİDİR”
banner229

Vali Hacıbektaşoğlu, ”Devletimizin himayesi ve koruması altında bulunan çocuklarımıza vereceğimiz en güzel şey sevgidir.” dedi.

Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, eşi Güney Hacıbektaşoğlu ile birlikte Çocuk Evleri sitesinde kalan çocukları ziyaret ederek, çeşitli hediyeler verdi.

Vali Hacıbektaşoğlu ve Güney Hacıbektaşoğlu’nu Çocuk Evi ziyaretlerinde Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler  İl Müdürü Gökhan Marakçı ve kurum personeli karşıladı.

Vali Hacıbektaşoğlu, Çocuk Evlerinde yürütülen çalışmalar ve burada kalan çocukların eğitim durumları hakkında İl Müdürü Gökhan Marakçı’dan bilgi aldı.

Kovid-19 salgınıyla mücadele kapsamımda alınan tedbirlere riayet edilerek düzenlenen ziyarette, Vali Hacıbektaşoğlu, eşi Güney Hacıbektaşoğlu, çocuklarla sohbet ederek, istek ve taleplerini dinledi.

Çocuklar ile yakından ilgilenen Vali Hacıbektaşoğlu ve Bayan Hacıbektaşoğlu, burada kalan tüm çocuklara eşofman takımı ve çeşitli hediyeler verdiler. Çocukların ise bu anlamlı ziyaretten duydukları sevinç ve heyecan ise gözlerinden okunuyordu.

Çocuk Evleri sitesini gezerek inceleyen Vali Hacıbektaşoğlu, siteye ait halı sahada çocuklara futbol topları hediye etti. 

Vali Hacıbektaşoğlu yaptığı konuşmada; ”Devletimizin himayesi ve koruması altında bulunan çocuklarımıza vereceğimiz en güzel şey sevgidir.” dedi.

Çocuklarımızın başta eğitim olmak üzere her türlü taleplerinin takip edildiğini ve gerekli önlemlerin alındığını kaydeden Vali Hacıbektaşoğlu, “Çocuklarımıza burada aile ortamı yaratılmış, çocuklarımızı sevgi ve şefkat ile kucaklamalı, onları en güzel şekilde hayata hazırlamalıyız. Onlar bizim çocuklarımız ve çocuklarımıza da devlet olarak sahip çıkmamız bizim sorumluluğumuz" dedi.

Vali Hacıbektaşoğlu ve eşi Güney Hacıbektaşoğlu daha sonra Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler  İl Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren ev tipi hizmet modeli olan ‘Deniz Yıldızı Çocuk Evini’ ziyaret ettiler.

Çocuklarla bir süre sohbet eden Vali Hacıbektaşoğlu, eşi Güney Hacıbektaşoğlu beraberlerinde getirdikleri çeşitli hediyeleri çocuklara verdiler.

Çocuklar da ziyaret anısına kendi elleri ile çizdikleri resimleri Vali Hacıbektaşoğlu ve eşi Güney Hacıbektaşoğlu’na hediye ettiler.

Ziyaret sonunda Vali Hacıbektaşoğlu, İl Müdürü Gökhan Marakçı ve kurum personeline teşekkür etti.







Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.