Bu haber kez okundu.

VALİ ATİK, “HEDEFİMİZ, BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE SİİRT’TE HİZMET ETMEKTİR.”
banner229

Vali Ali Fuat Atik, Vatandaşlarımıza en iyi şekilde hizmet vererek, Siirt’in kalkınmasına büyük katkıları bulunan İl Genel Meclis Üyeleri ve İlçe Kaymakamları ile yemekte bir araya geldi.

İl Özel İdare Spor Tesislerinde Vali Atik başkanlığında yapılan toplantıya; İlçe Kaymakamları, İl Genel Meclis Başkanı Cangir Bayram, İl Genel Meclis Üyeleri ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hifzullah Canpolat katıldı.

Kamu yatırımlarında uyum ve işbirliğinin önemine değinen Vali Atik, meclis üyeleri ve ilçe kaymakamlarıyla il genelinde sürdürülen kamu yatırımları ve çalışmalar hakkında bilgi alış verişinde bulundu.

Hedeflerinin birlik ve beraberlik içinde vatandaşlara kaliteli hizmet sunmak olduğunu kaydeden Vali Atik, il genelinde yapılan hizmetlerde, karşılıklı uyum, iletişim ve işbirliğinin, vatandaşlara sunulan hizmet kalitesini daha da artıracağını, kaydetti.

Halkın yerelde müşterek ihtiyaçlarının belirlenmesi ve çözüme kavuşturulmasında mülki idarenin ve Meclisin önemli görev ve sorumlulukları olduğunu hatırlatan Vali Atik, Seçimle gelen meclis, yerel demokrasimizin temellini oluşturur. Demokrasilerde karşılıklı hoşgörü, işbirliği ve hesap verebilirlik esastır. Hesap verebilmenin de en önemli şartı hukuka ve yasalara uygun hareket etmektir. Temennim bu anlayışla, hep beraber birlik ve bütünlük içinde ilimize en iyi ve kaliteli hizmetler sunarız.” dedi.

Terör örgütü ve işbirlikçilerinin bölgede yatırımları engellemek için her türlü hainliği yaptığını belirten Vali Atik, “Hain teröre ve ona destek verenlere karşı mücadelenin kararlılıkla devam ettiğini ifade etti.

Vali Atik, Diyarbakır–Kulp ilçesinde masum sivil vatandaşlara terör örgütü PKK tarafından yapılan hain saldırıyı lanetledi.  Hain saldırıda şehit olan vatandaşlara başsağlığı dileğinde bulundu.

Toplantı, görüş ve önerilerin sunulması ile sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.