Siirt Uluslar Arası Diriliş Hareketi Dayanışma Derneği Yeşil Vadi restoranda basınla bir toplantı gerçekleştirdi. Diriliş Hareketi Dayanışma Derneği Başkanı Hatice Güneş konuşmasında derneğin misyonunu, amaçlarını kısa olarak anlattı.
Dernek Başkanı Hatice Güneş konuşmasında; -Değerli basın mensupları ve Dava Arkadaşlarım. Bugün burada Uluslararası Diriliş Hareketi Siirt İl Temsilciliğinin Basınla Tanışma toplantısı için bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Değerli Basın mensupları; Amacımız, Şehit Aileleri ve gazilerimizin toplum ile el ele ve milli duygularla kaynaşmaları amacıyla etkinlikler düzenleyerek bu yönde düzenlenen etkinliklere de katılarak vatanın bölünmez bütünlüğünün önemini ve vatan-bayrak sevgisini gelecek nesillerimizin bilinçlerinde hiçbir zaman silinmemesini sağlamaktır.
Derneğimiz 6 Mart 2020 tarihinde Malatya’da Mehmet Zafer başkanlığında kurulmuş, yurt dışında Almanya, Avusturya, İskoçya ve Hollanda olmak üzere Yurt içinde ise Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ve 11 ilde teşkilatımız kurulmuş ve faaliyetlere başlamış bulunmaktayız.
Toplamda bugüne kadar 6400 üye sayısına ulaştık, 330 ailemize yardım ulaştırıldı, 78 projemizle 180 kişiye kurs imkânı sağladık dedi.