Bu haber kez okundu.

TORUNUM EFLİN LİNA'YI YAŞATALIM
banner229

Torunum Eflin Lina dün 3’ncü ayını doldurdu. Doğarken bizleri mutlu eden torunum yaklaşık bir ay önce İzmir’de yapılan tahliller sonucunda SMA Tip-1 teşhisi konuldu.

Yaklaşık bir aydır İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi’nde tedavisine başlanan Eflin’imin ilk doz aşısı Pazartesi günü yapıldı. Aşının hızlı bir şekilde yapılmasında desteklerini esirgemeyen Milletvekilimiz Osman Ören’e AK Parti İl Başkanımız Av. Ekrem Olgaç’a,danışmanı Nadir Yetkin İlhan’a, Merkez İlçe Başkanı Öner Geyik’e ve en baştan beri desteğini esirgemeyen Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Güven Kuzu’ya, Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı ve geçen dönem AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu'ya, Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Abdulkadir Demirhan'a ve personellerine ve telefonla arayan, sosyal medya üzerinden bizlere destek olan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim.

Eflin Lina Özer adına toplanacak yardım kampanyası ile ilgili Siirt Valiliği/ Sivil Toplum İlişkiler Müdürlüğü’ne başvuru yapılmış olup, süreç devam etmektedir. Biraz zaman alan bir süreç olduğu için ve bizim de kaybedecek bir günümüz olmadığından kampanyamıza başladık. Dün akşam başlatmış olduğumuz #EflinLinayaDestekOl kampanyasına destek olan herkese de teşekkür ederim. Torunum şu anda yaklaşık 1 aydır İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi’nde tedavi altında.

Umudumuzu yitirmedik. İnşallah verilecek desteklerle el birliğiyle ABD’deki “Zolgensma Gen Tedavisi”ne yetişmek istiyoruz. Oğlum, eşi ve bizler ile birlikte büyük zorluklar içinde olmamıza rağmen umudumuzu yitirmedik. Hayırseverlerin desteğini bekliyoruz. Torunum Eflin Lina için henüz geç değil.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mehmet Toprak 3 yıl önce

Bay admin bu hastaya rabbim şifa versin daha tamamlanmadımı aylardır toplantı ve yayıın yapılıyor toplanmadıysa bu gelen iş adamları tamamlasaydı eksikleri neden demediniz