Bu haber kez okundu.

ŞİRVAN’DA EBA DESTEK MERKEZLERİ KURULDU
banner229

Şirvan Kaymakamlığı himayelerinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde uzaktan eğitim döneminde ihtiyaç sahibi öğrencilerin eğitimlerini kesintisiz devam ettirebilmeleri için ilçe merkezi ve ihtiyaç duyulan köylerde EBA Destek Merkezi kurulumları yapılmaya devam ediyor. 

Şirvan Kaymakamlığı tarafından Eğitim Bilişim Ağı (EBA) üzerinden devam eden eğitim-öğretim faaliyetlerine tüm öğrencilerin sorunsuz erişebilmesi adına “EBA Destek Noktaları” oluşturuyor. İlk etapta Şirvan Anadolu Lisesi, Çeltikyolu İlk-Ortaokulu ve Özpınar İlk-Ortaokulu’nda öğrencilerimize hizmet verecek. EBA Destek Merkezlerinin 2 tanesinin finansmanı Cengiz Holding A.Ş. ve Sargın İnşaat tarafından karşılandı. Özpınar köyünde ise yapılan merkezin yapımı Kaymakamlık tarafından yapıldı. 

Geleceğimizin emaneti ve teminatı olan çocuklarımıza her türlü desteği vereceğini belirten Şirvan Kaymakamı Recep Hasar: "Tablet desteğine ek olarak internete ulaşmakta zorluk çeken öğrencilerimiz için EBA Sınıfları oluşturuyoruz. Çocuklarımızın imkânsızlıklar sebebiyle eğitimden geri kalmaması için Şirvan Kaymakamlığı olarak duyarsız kalmadık, biz bundan sonraki süreçte de eğitime her türlü desteği vermeye hazırız. Çocuklarımızın okullarını çok özlediğini biliyoruz. Süreci tedbirlerle atlatarak en kısa zamanda onların okullarına kavuşacağına inanıyor eğitim sürecinin ve destek merkezlerinimizin çocuklara hayırlı olmasını diliyorum." ifadelerini kullandı.

Yakın zamanda Yağcılar, Elmadalı ve Cevizlik köyümüzde de 1’er EBA Destek Merkezi kurulacak. 







Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.