Bu haber kez okundu.

Şirvan’da “Cafeme56 ”’nın Açılışı Yapıldı
banner229

Şirvan Kaymakamı Memiş İnan’ın yoğun çalışmaları neticesinde ailelerin, gençlerin ve tüm Şirvanlı hemşehrilerimizin heyecanla beklediği “Cafeme56”’nın açılışı yapıldı.

Açılışa Siirt Vali Yardımcısı Zihni Yıldızhan, Şirvan Kaymakamı Memiş İnan, Baykan Kaymakamı/Belediye Başkan Vekili Mehmet Tunç,Eruh Kaymakamı Ali Erdoğan, AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olgaç, Şirvan Belediye Başkanı Necat Cellek, İl Milli Eğitim Müdürü Deniz Edip, İl Müftüsü Vehap Kapıcıoğlu,Şirvan İlçe Jandarma Komutanı Ali Al, Şirvan İlçe Emniyet Amiri Mevlüt Arslanalp, Kurtalan AK Parti İlçe Başkanı Haşim Karatay, İlçe Milli Eğitim Müdürü Barış Kezer ve kurum amirleri katılırken; Şirvanlı vatandaşlarda yoğun ilgi gösterdi. 

Açılışta salgın sürecinde gençler ve çocuklar için uygulanan sokağa çıkma kısıtı süresince Şirvan Kaymakamlığı himayelerinde yürütülen ve sosyal medyada büyük ilgi gören etkinliklerde dereceye girenler ödüllendirildi.

“Şirvanlı Gençler Kitap Okuyor” projesinde en çok kitap okuyan öğrencilerden Emirhan Erdoğan’a Eskisehirspor Teknik Direktörü hemşehrimiz Mustafa Özer tarafından imzalı Eskişehirspor forması gönderildi.

“Şirvanlı Gençler Kitap Okuyor” Kampanyasında ilçe merkezinde en çok  kitap okuyanlara ödüllerini Vali Yadımcısı Zihni Yıldızhan tarafından verildi.

“Benim Evim Benim Sesim Türkiyem” Ses Yarışmasında ülke genelinde dereceye girenler ödüllerini Şirvan İlçe Kaymakamı Memiş İnan ’ın elinden aldılar.

LGS (Liselere Giriş Sınavı) de Şirvan İlçe Birincisi Çeltikyolu Ortaokulu 8. Sınıf öğrencisi Hatice Kübra Apuhan,Şirvan Kaymakamı Memis İnan tarafından cumhuriyet altını ile ödüllendirildi.

Yarışmalara katılan ve dereceye giren katılımcılar yapılan etkinliklerden dolayı duydukları memnuniyet dile getirken; Şirvan Kaymakamı Memiş İnan’a teşekkür ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Levent çoktur 4 yıl önce

Eminimki bu barışkezer zekasıdır her memlekete böyle zeki ve sosyal bir yiğit elzemdir başarılarınızın devamını hayranlıkla beklerim çok istekli ve azimlisiniz

Avatar
Batman kıle 4 yıl önce

Barış Kezer hocam Batman'dan selam olsun size. Eminimki Siirt ve ilçeleri size teslim edilse bence oraları Batman'dan daha daha güzel yaparsınıztabi imkanlar sunulursa size gõzüm sizde selametle

Avatar
Talebeniz 4 yıl önce

Baríşkezer hocam tbrkler anca sizin aklınız erer õyle şeylere sizleri2023 platformunda gõrmek isterim niyetinizi Allah rízası olduğunu biliyorum. Ama herkese telefonunuzun açık olması dileklerimle

Avatar
Yegen 4 yıl önce

Şirvan çok şanslísıníz barışkezer gibi güzel insanın kıymetini bilin ve gücünüz yettiğince ona sahip çıkın çünkü o sizden biri