Bu haber kez okundu.

Şirvan Kaymakamı Recep Hasar’dan Köy Ziyaretleri
banner229

Şirvan Kaymakamı Recep Hasar ilçeye bağlı Köylerde incelemelerde bulunarak muhtarlardan bilgi alarak, "Köylerdeki sıkıntıları imkanlarımız dahilinde gidereceğiz" dedi.
Şirvan Kaymakamı Recep Hasar ,İlçe Jandarma Komutanı J.Yzb. Fazlı Okur , İlçe Özel İdare Müdürü Lokman Polat, İl Genel Meclis Üyeleri Hasan Carlık ve Mehmet Fikri AKdemir ile birlikte Akçayır ,Meşecik ,Yarımtepe , Yayladağı, Akyokuş köylerini ziyaret edip köylerle ilgili sorunları yerinde incelediler.
Şirvan Kaymakamı Recep Hasar; “Bu ziyaretlerin amacı köylerimize hizmetin en iyisini ve en kalitesini götürmek ve en önemlisi de vatandaşlarımızın bu hizmetlerden tam anlamıyla yararlanmalarını sağlamaktır. Bizler Muhtarlarımızla, yaptığımız toplantılarda ve programlarda sık sık biraya gelmekteyiz fakat sorunları ve sıkıntıları yerinde görmek ve anında müdahale etmek yerel yönetimin iyi şekilde uygulandığının göstergesidir. Yerinde yapılan incelemeler sayesinde devletimizin yatırımlarını ve sunduğu imkanları yakından takip etmekle beraber, çözülemeyecek gibi görünen problemlerin kısa vadede çözüme ulaştığını görüyoruz. Bizler de edindiğimiz tecrübeler, yerinde ve zamanında yönetişim uygulamalarımızla vatandaşlarımıza doğrudan ulaşıyoruz.

Devletimiz adına yapılan faaliyetleri de yakından takip ediyoruz, devletimizin sunduğu imkanlar ve yatırımlar doğrultusunda köylerimize gereken desteği veriyoruz” dedi.

Kaymakam Hasar ve beraberindekilerin köylerine yaptıkları ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren köylüler, “Devlet büyüklerimizin köyümüze gelerek bizler ile ilgilenmeleri ve sorunlarımızı dinlemeleri bizleri çok mutlu ediyor. İnşallah İlçemize geldiği günden beri çalışkanlığıyla adından sıkça söz ettiren kaymakamımız sayesinde refah düzeyi çok daha yüksek şekilde yaşarız” şeklinde konuştular.






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.