Bu haber kez okundu.

Siirt’te “Hayırsız Evlat” Adlı Tiyatro Oyunu Sergilendi
banner229

Vali ve Belediye Başkan V. Osman Hacıbektaşoğlu ile eşi Güney Hacıbektaşoğlu, Siirt Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünce sergilenen "Hayırsız Evlat" adlı tiyatro oyununa katıldı.

Halk Eğitim Merkezinde sergilenen, öğretmen ve öğrencilere yönelik sergilenen "Hayırsız Evlat" adlı tiyatro oyunu katılımcıların büyük beğenisini topladı.

Hacıbektaşoğlu, oyun sonunda yaptığı konuşmada, çok başarılı bir oyun olduğu dile getirerek, oyunculara teşekkür etti.

Hacıbektaşoğlu, “Belediyecilik rutin işlerin yanı sıra, aynı zamanda kültür hizmetleridir. Salgın günlerinde vatandaşlarımızın morale ihtiyacı vardı, bu da o morali için güzel bir etkinlik oldu.

Belediyemizden bu hizmetinden dolayı tüm çalışanlara teşekkür ediyorum. Ayrıca rol alan oyunculara da teşekkür ediyorum. İzlemeyen vatandaşlar merak etmesin, aynı oyunu tekrar edeceğiz. Bu tür etkinliklerimiz Siirtli hemşerilerimizle buluşmaya devam edecek.”

Tiyatro ekibi de Siirt’te koronavirüsle mücadelede büyük başarı kaydeden Vali Hacıbektaoğlu ve ekibine teşekkür etti. Oyuncuları tebrik eden Hacıbektaşoğlu, oyunculara çiçek takdim etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.