Bu haber kez okundu.

Siirtli Sporculardan Para Yüzme Türkiye Şampiyonasında Altı Birincilik Sekiz İkincilik Bir Üçüncülük
banner229

Paralimpik Sporcuları Uğur Atabay, Şan Erten, Hacı Çağlar’dan büyük başarı.

05-07 Aralık 2022 tarihleri arasında Konya ilinde düzenlenen ‘’Para Yüzme Türkiye Şampiyonası ve Milli Takım Seçme Yarışmaları’’ na katılım sağlayan Paralimpik sporcuları Uğur Atabay 4 birincilik 1 ikincilik,  Şan Erten bir birincilik 6 ikincilik, Hacı Çağlar 1 birincilik 1 ikincilik 1 üçüncülük başarısı göstererek toplamda 15 madalya ile şehre döndüler.

Konya ilinde düzenlenen toplamda 59 kulüp 195 sporcunun katıldığı Para Yüzme Türkiye Şampiyonası ve Milli Takım Seçme Yarışmalarında büyük başarı gösteren sporcular Siirt Gençlik ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık’ ı ziyaret ederek kendisiyle başarı ve sevinçlerini paylaştılar.

Ziyarette İl Müdürü Kısacık: “Sporcularımızın başarısı bizleri çok mutlu etmiştir. Kendilerini kutlarım. Umarım ki yapılacak tüm yarışmalarda sporcularımızın başarıları katlanarak artar. Tabii bu yarış bir puan toplama yarışı. Gençlerimiz aynı başarıyı yapılacak diğer şampiyonalarda da göstererek Milli Takımımıza girip kadim şehrimizi ve ülkemizi temsil etme hakkı kazanacaktır. Bu yolda başta da dediğim gibi tüm sporcularımıza başarılar dilerim. Siirt’imizi  bir spor şehri yapmak için var gücümüzle çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz.’’ dedi.

Kısacık başarı gösteren sporcuları hediye çeki ile ödüllendirdi. Ziyarette Siirt Bedensel ve İşitme Engelliler Spor Kulübü Dernek Başkanı Halil Taş da hazır bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.