Bu haber kez okundu.

Siirtli İtfaiyeciler Antalya/Manavgat’ta Alevlere Karşı Zamanla Yarışıyor
banner229

Türkiye'de orman yangınlarıyla mücadele sürüyor. Siirt Belediyesi tarafından Manavgat'a gönderilen Siirtli İtfaiyeciler, alevlere karşı zamanla yarışıyor.

Yangınla söndürme çalışmalarına katılmak üzere Antalya'nın Manavgat ilçesine giden Siirtli itfaiyeciler, alevlere karşı zamanla mücadele ediyor. Rüzgârın etkisiyle büyüyen alevlerin söndürülmesi ve yangının kontrol altına alınması için gece gündüz bölgedeki çalışmalara katılan Siirtli itfaiyeciler, zaman zaman zor anlar yaşıyor.

Siirt Belediyesi İtfaiye Müdürlüğünde çalışan Ebubekir Gök yoğun söndürme çalışmalarının ardından yorgun düşünce kafasını taşa koyarak dinlenmeye çalıştı.

Antalya, Manavgat'ta yangın söndürme faaliyetlerine destek için gönderilen 11 personel, 4 araç ve 1 iş makinesinden oluşan Siirt Belediyesi itfaiye ekipleri, yangına müdahale noktasında da kriz yönetim merkezi koordinasyonunda hareket ederek, itfaiye araçlarına sutaşıma, söndürme ve soğutma çalışmalarına katılarak, destek veriyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.