Bu haber kez okundu.

Siirt Üniversitesi Öğrencilerinden Damlı Köyü İlkokulu Öğrencilerine Karne Hediyesi
banner229

Siirt ili Şirvan İlçesi Damlı Köyü’nde bulunan Damlı İlkokulu’na yapılan ziyarette Siirt Üniversitesi Yaşam ve Tarım Topluluğu öğrencilere karne hediyesi olarak hamburger ve yaş pasta hediye etti.

Topluluk üyeleri ve Doç. Dr. Arzu Çığ'ın katılımıyla gerçekleşen etkinlik hamburger menüsü dağıtımı ile başlayıp pasta kesimi ile sona erdi.
Etkinliğe desteklerini esirgemeyen başta topluluk akademik danışman hocası Doç. Dr. Fatih Doç. Dr. Arzu Çığ, bu etkinliğimize sponsorluk yapan Hayırseverlerimize, YAŞAT (Yaşam ve Tarım Topluluğu) Üyelerine, Topluluk Başkanımız Muhammet ALTUNAKAR’a ve Berfin ÇOBAN’a,yol boyunca bize eşlik eden Okul Müdürü Muhammed Necmi Yıldız hocamıza ve bizleri okulda ağırlayan değerli okul hocalarımıza teşekkürlerimizi sunarız.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.