Bu haber kez okundu.

Siirt Beyazay Derneği Başkanlığına İsmail Dülek Getirildi
banner229

Engelliler alanında başarılı projelere imza atan Beyazay Derneğinin yaptığı Genel Kurul sonucunda derneğin başkanlığına İsmail Dülek getirildi.

Gençlik Merkezinde Maske, mesafe ve temizlik tedbirleri göz önüne alınarak güçlü bir yönetimle yapılan kongrede İsmail Dülek oy birliğiyle Beyazay Derneği başkanlığına seçildi.

Eski Başkan Dr. Yakup Mülayim; “Derneğimiz açıldığı günden beri çok güzel projelere imza attı. Çok nitelikli insanlardan oluşan bir dernek yapımız var. Daha da önemlisi tek hedef Allah’ın rızası. Durum böyle olunca da başarı kendiliğinden geliyor” dedi.Mülayim ayrıca yeni başkan İsmail Dülek ve yönetimine başarılar diledi.

Yeni Başkan İsmail Dülek yaptıkları hizmetlerden dolayı Eski başkan Doktor Yakup Mülayim’e ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek, bu durumun bayrak yarışı olduğu ve özel insanlara hizmet etmek için her meslek grubundan insanlarla yeni bir yönetim oluşturduğunu, amaçlarının ise yapılan hizmetleri bir adım daha ileriye taşımak olduğunu söyledi.

​​​​​​

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.